Tuesday, 11 October 2011

Im Engaged!! n zal, d RISIK!!


Hi,
Im Nelly...

Lama dah tak update Blog! Ayuh2... Mulakan kembali..
Banyak sangat bende yang jadi dalam hidup kit0rg berempat...
Aku dah selamat bertunang pada

03 Julai 2011

Bertempat di rumah saya la.. Putrajaya.
majlis sederhana saja. Panggil kawan yang rapat2.. dgn sedara dekat..
Teh Nadiah yang paling bz sekali tolong aku bersiap2.. Thanks a LOT!

N last week, 
08 Oktober 2011 zal d risik Kekasih hatinya, Armia.
Insyallah dorang tunang tahun ni juga.... BILE?? Biarlah rahsia..

Teh juga simpan hasrat sama.. sama-sama la tunggu jawapannyer..

Ana? Masih mencari jejaka idaman. Ianya ada di luar sana...
Semoga kau jumpa yg sempurna.. Amin...

korang!!
Jom g picnic! nk lepak2 sembang2.. sila jgn bawak camera.. SUMPAH!
Penat.. Nk baring je.. PLISSS...
Bile free??

Tuesday, 14 June 2011

renjis2 dipilis..dtepungi lah tawar

Hai beras kunyit ditabur..disiram si air mawar...ehhhhhhhhhhhhh..
ha..nak dok nyanyi2 lagu pelantin ni bkn ape..kwn ktorg aka salah seorang geng teh n nell time skola kat putrajaya dolu2 telah menamatkn zaman bujangnye dengan kekasih Hati, Azrin Zubit..
Selamat Pengantin Baru aetie..
smoge bhagie hngga akhir hayat..

Tarikh ijabkabul : 4 Jun 2011
Tarikh sanding : 5 Jun 2011

Teh n Zal sempat bergegas2 ke masjid Besi utk melihat aetie bnikah dsane..
sedey plak..sorg kawan da kawin..



 sah!! batal air sembahyang

aetie di hari persandingan...bunga2 menjadi saksi cinta mereka..eh???

 geng2 time skola...name dolu2 sume nak ade "e"..ok dari kiri..E-qa, E-ra, E-ya (E-ya??hahaha),
E-na (eh yeke)..E-in...hahaha.. Nel dulu e-za..hahaha..

kembar aka amoi putrajaya..same x muke dorg..hehehe
hurm..sorg da lepas...kad jemputan siapa yg bakal diterima slps ini...kte tunggguuuuu..zassss

za...panggilan manje!!!




 Haaa..manje x za sorg ni!!! hahaha.. Za (bkn name sbnr) a.k.a Nelly a.k.a Nurul Izza kire paling adik la dlm group my gurl.. 
so bole consider la manje!!..ko jgn garang ngn ktorg pasni!kalu x ku repot kan kimi!!opsss...hahaha